Video-pamflet. Președintele PSD, surprins cu banii ieșiți din sacou. Ce replică a avut

Scene stânjenitoare pentru Marcel Ciolacu, 53 de ani, liderul Partidului Social Democrat. În timp ce anunța la o conferință de presă organizată la sediul formațiunii că va depune o moțiune la adresa ministrului Adrian Oros, șeful PSD a băgat mâna în sacou pentru a scoate o hârtie cu notițe și a lăsat la vedere un teanc de bancnote de 100 și 200 de lei, informează Digi24.

Marcel Ciolacu a reacționat pe Facebook după ce imaginea sa cu banii la vedere s-a viralizat.

„Uite, asta înseamnă transparență”, a scris Ciolacu. Mesajul a fost însoțit de mai multe emoji cu zâmbete și o fotografie cu mesajul „Susținem capitalismul românesc!”.

Ciolacu a anunțat depunerea unei moțiuni simple împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros. 

„Am tras o singură concluzie, domnul Oros este într-o lume paralelă față de ceea ce se întâmplă în acest domeniu Nu s-au luat măsuri, nu au fost date nici până acum despăgubirile pentru secetă, nu a fost plătita acciza, 60% din totalul de anul trecut și nu în ultimul rând, am văzut că a venit cu o inițiativă să modifice legea 17 cea privitoare la înstrăinarea terenurilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a anunțat că moțiunea simplă va fi depusă săptămâna viitoare, la Camera Deputaților.

Zen Residence
energia residenceOne thought on “Video-pamflet. Președintele PSD, surprins cu banii ieșiți din sacou. Ce replică a avut

  1. Banii erau probabil rămași în sacoul respectiv de dinainte de campania electorală, când îl asaltau colegii din toate părțile…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Paris intră în carantină pentru 4 săptămâni

Fri Mar 19 , 2021
Premierul francez Jean Castex a reimpus o carantină de o lună în Paris şi în părţi din nordul ţării, din cauza ritmului lent al vaccinărilor şi a răspândirii unor variante mai contagioase ale coronavirusului, transmite Reuters. De la sfârşitul lunii ianuarie, preşedintele Emmanuel Macron a respins apelurile specialiştilor din domeniul […]
Paris Franta