VIDEO Pe strada Ștefan cel Mare mai mult se stă decât se lucrează

Primăria Constanța trebuie să termine proiectul de reabilitare a străzii Ștefan cel Mare până la sfârșitul acestui an, în caz contrar pierde banii și trebuie să plătească de la bugetul loc tot ce s-a cheltuie până acum.

În ciuda acestui fapt, lucrurile pe șantier nu se mișcă foarte alert. Dimpotrivă. Mai jos aveți câteva imagini surprinse pe 24 martie 2023.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 comentarii la “VIDEO Pe strada Ștefan cel Mare mai mult se stă decât se lucrează

  1. Pe Stefan cel Mare si pe Ferdinand se folosesc cele mai proaste materiale si dale, mai mult, lucratorii Meva au facut un desant de basculante de nisip infundand toate canalizarile. Ceva mai ieftin si prost facut nu exista. Este infiorator. Riveranii de pe Stefan, Cuza Voda si Ferdinand se open vehement modificarii de trafic, cele 3 strazi ramanand fara loc de parcare. Verifica cineva calitatea executiei? Este groaznic sa vazi asa ieftin si prost, practic s-au distrus fundatii de case cu lama excavatorului ca sa se monteze stramb dale de 5 bani pe nisip. Rusinos si revoltator!!!

  2. asta a mai fost r”eparata” si de Mazare. Primarul si reparatia, noaptea mintii!
    Bani , mangle, spagi!

  3. concret cine din primarie pastoreste lucrarile ? sa ne dea explicatiile ce si cum si de ce nu merge treaba Daca firma este de casa atunci clar ca nu se pot lua de ea ca se practica stilul ,, para indarat ,,

  4. De ce sa comentam noi si sa nu comenteze indivizii platiti sa opreasca jaful in acest oras ?Adica cei care conduc Curtea de conturi si DNA din acest oras nu circula pe strazile si bulevardele distruse .Procedeaza asa cum au facut si cu zona peninsulara ,rusinea orasului .Se fac ca ploua desi primesc salarii frumusele …….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un șofer care a produs un accident mortal a fost condamnat la închisoare, altul, care a lovit un copil pe trecerea de pietoni și a fugit, a fost prins

vin mart. 24 , 2023
Polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat, în data de 23 martie, un bărbat, de 40 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 2 luni de închisoare. Acesta a fost găsit vinovat pentru săvârșirea […]

V-ar putea interesa și: