VIDEO Pescador dispărut în Marea Neagră. Trei persoane găsite moarte la mal

Tragedie în Marea Neagră. Un pescador cu cinci oameni la bord a fost dat dispărut, când se afla pe mare. În zonă s-au deplasat mai multe ambarcaţiuni, două elicoptere şi un avion pentru căutarea acestuia.

Potrivit autorităţilor, pescadorul a fost dat dispărut în zona Tulcea, luni dimineaţă.  În zonă s-au deplasat o ambarcaţiune a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM), un elicopter de la Inspectoratul General al Aviaţiei care a plecat cu un scafanndru de la ISU Constanţa, un avion venit din oraşul bulgăresc Burgas la solicitarea Gărzii de Coastă, iar de la Centrul Naţional Miliar de Comandă a fost trimis un elicopter. 

Autorităţile au transmis că luni, în jurul orei 10.56 a fost găsită pe mal în zona Gura Portiţiei, o persoană decedată, fiind confirmată că făcea parte din echipajul pescadorului.

De asemenea, în jurul orei 12.25 au mai fost găsite alte două persoane decedate la mal, care făceau parte din echipaj, una tot în zona Gura Portiţiei, iar cealaltă în zona Vadu.

Mai jos puteți vedea imagini de la căutări și declarații ale reprezentanților Gărzii de Coastă și ISU Tulcea.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Vine Clujul în Constanța. 8 tați, premieră la Teatrul de Stat

Mon May 17 , 2021
Teatrul de Stat Constanţa prezintă a treia premieră a lunii mai – lună în care aniversează 70 de ani de la înfiinţare – şi a cincea premieră a stagiunii 2020 – 2021. „8 TAŢI” de Tina MÜLLER, traducerea Ciprian Marinescu, regia artistică Irisz Kovacs, scenografia Theodor Niculae,face parte din programul […]
8-tati-teatrul-de-stat-constanta