VIDEO. Polaris M Holding deszăpezește străzile și trotuarele din Mangalia

polaris mangaliaPolaris M Holding deszăpezește străzile, dar și trotuarele din Mangalia. Pe acestea din urmă intervine cu ATV-uri și autospeciale de mici dimensiuni.

„La această oră, utilajele societății de salubrizare și deszăpezire intervin în tot orașul cu materiale și soluții antiderapante, pentru a curăța străzile și trotuarele. Facem apel, totodată, la agenții economici și asociațiile de proprietari să curețe zăpada de pe trotuarele din fața magazinelor, precum și la intrările în blocuri”, a precizat primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian.

Mai jos puteți vedea imagini cu ATV-urile Polaris în acțiune, postate pe pagina de Facebook a primarului Mangaliei, Cristian Radu.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

24 de localități fără apă, din cauza căderilor de tensiune

joi ian. 18 , 2018
RAJA a anunțat că astăzi, în jurul orei 09,00, a cazut tensiunea si la sursele Ciocirlia de Sus, Ciocirlia de Jos, Plopeni si Amzacea, motiv pentru care abonatii din aceste localitati au ramasa fara apa la robinete. La ora 09,30, au ramas fara energie electrica si statiile de pompare de la Furnica  […]
stalp cazut

V-ar putea interesa și: