VIDEO Poliția a întocmit un dosar penal după ce doi copiii s-au rănit într-un loc de joacă. Se implică și Protecția Consumatorilor. Cum arată azi locul

Constanța 100% v-a informat, în exclusivitate, că doi copii au ajuns la spital, duminică seară, în jurul orei 21.00 după ce gardul unui loc de joacă s-a prăbușit peste ei.

Iată ce a spus, astăzi, IPJ Constanța, la solicitarea noastră, despre incidente.

„La data de 5 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un gard din plasă metalică al unui teren sportiv amenajat, de pe strada Pelicanului, a căzut peste 2 minori, în vârstă de 10, respectiv 11 ani. Cei doi minori au fost transportați la SCJU pt îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

De asemenea, cazul a atras atenția și Protecției Consumatorilor Constanța.

„Maine emitem adresa catre Primaria Constanța. Azi am discutat doar telefonic. Interesat este ca o firma de paza, Divizia de Paza, a sesizat in nenumarate randuri Primaria despre acest gard, asta reiesind din discutia telefonica cu ultimul paznic din zona. Exista un inspector Nedelcu, angajat al Primariei, care locuieste in blocul de langa, lui fiindu-i repartizata zona. Despre gard se stia de mult!”, a declarat Horia Constantinescu, șeful Protecției Consumatorilor Constanța.

Iată cum arăta azi locul de joacă.

Reamintim că Primăria Constanța a luat decizia să dezafecteze locurile de joacă periculoase, după câteva controale ale Protecției Consumatorilor.

Sprijină jurnalismul independent. Poți dona aici:

One comment

  • Domnule Horia Constantinescu ai facut atata valva in presa si reteaua de socializare despre controalele si indrumarile acestor parcuri pentru copii ,dar ezultatul este cel pe care il vedem si constatam azi in urma accidentelor provocate copiilor nostri.Ati trecut la strangere de maini cu domnul primar Fagadau ,s-au cu Horia Tutuianu tizul dumneavoastra intelegandu-va din priviri ca-i doar de ochii lunii ?Va credeam cu coloana vertebral ,spirit de observatie si chiar realizari maxime in acest judet praduit de hoti.Va vom fi recunoscatori daca veti continua asa cum ati inceput in forta rezolvarea problemelor de ordinul zecilor de mii nesolutionate neexistand interes din partea celor care ne guverneaza , ne conduc unde vor ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.