VIDEO Polițiști atacați în plină stradă. Arestări pentru ultraj

Incidente incredibile în Hunedoara. Mai multe echipaje ale poliției au fost atacate de locuitorii unui cartier, iar două mașini ale instituției au fost vandalizate.

„Intervenția polițiștilor era una de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliție întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenti la adresa polițiștilor”, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 7, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (intrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate in cursul intervenției).

Sursa video: Facebook/vladalinadiana

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Pastorale de Înviere. IPS Teodosie: „Grele și amare sunt lacrimile ce curg pe altarele Bisericii lui Hristos, în aceste momente de grea încercare a întregii umanități”

Sun Apr 19 , 2020
IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a transmis un mesaj de Înviere clerului, cuviosului cin monahal şi poporului lui Dumnezeu din întreg cuprinsul Arhiepiscopiei Tomisului. Iată mesajul: „Iubiţi credincioşi, Hristos a înviat! Grele și amare sunt lacrimile ce curg pe altarele Bisericii lui Hristos, în aceste momente de grea încercare a întregii […]
IPS Teodosie