VIDEO Polițiștii constănțeni s-au înnoit

Zece autoturisme au fost repartizate, astăzi, poliţiştilor constănțeni pentru a fi folosite în misiunile de asigurare a ordinii și liniștii publice, desfăşurate pentru siguranţa cetățenilor. De asemenea, polițiștii rutieri au primit 9 costume de protecție pentru motocicliști.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanța, 10 autospeciale Dacia Logan, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto, au intrat în dotarea structurilor de ordine publică, rutieră, arest preventiv și transporturi.

Autospecialele inscripționate nou intrate în dotarea I.P.J. Constanța sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie şi, datorită echipamentului special, vor contribui la creşterea siguranţei cetățenilor și la prevenirea acțiunilor ilicite.

Acestea au un perete despărţitor, cu geam dotat cu gratii, între partea din faţă şi cea din spate, pentru protejarea polițiștilor aflaţi în autospecială. Geamurile laterale din spate și luneta sunt şi ele protejate de gratii, iar în loc de banchetă se află două locuri delimitate. În partea din spate, autospecialele sunt monitorizate video în timp real.

Echipamentele polițiștilor rutieri sunt din material impermeabil și au elemente de protecție la coate, la umeri, la spate, care protejează coloana vertebrală, și la genunchi. Totodată, căștile motocicliștilor sunt dotate cu sistem de comunicație cu tehnologie bluetooth, pentru a putea comunica pe stațiile radio din dotare.

„Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.  

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Exproprieri pentru Sala Polivalentă

Thu Oct 3 , 2019
Unitatea administrativ teritorială Municipiul Constanta anunță titularii dreptului de proprietate ori a altui drept real asupra imobilelor expropriate prin Dispoziția nr. 3941/13.09.2019, potrivit HCL nr. 258/25.06.2019, situate in coridorul de expropriere pentru lucrarile de utilitate publică de interes local „Sală Sport Polivalentă – 5000 de locuri”, ca în temeiul art […]
sala polivalenta constanta