VIDEO Polițiștii de frontieră au confiscat peste 600 kg pește fără documente legale

Polițiștii de frontieră au confiscat peste 600 kg pește fără documente legale

Polițiștii de frontieră Cernavodă au descoperit un cetăţean român care transporta, cu o autoutilitară, peste 600 kilograme de pește, fără documente legale.

În data de 19.02.2019, în jurul orei 23.30, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, în zona stației de taxare Giurgeni – Vadu Oii, județul Constanța, o autoutilitară înmatriculată în România, condusă de cetățeanul român B.C., în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza judeţului Vrancea.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit, în trei bazine cu apă, cantitatea de 1.070 kilograme de peşte, specia caras, în stare vie.

În urma verificărilor s-a constatat că pentru cantitatea de 620 kilograme de pește, persoana în cauză nu deţinea documente legale.

Cantitatea de pește descoperita fără documente legale a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “transportul fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte”, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Puteți să vă cumpărați un apartament cu reducere de la Maurer Residence Constanța

Wed Feb 20 , 2019
Maurer Residence Constanța vă oferă posibilitatea de a vă cumpăra, cu reducere, un apartament. Astfel, pe parcursul lunii februarie, cine plătește cash beneficiază de un discount de 5.000 de euro. Se aplică reduceri de 3.000 de euro pentru plata prin trei tranșe, și tot de 3.000 de euro pentru rate […]