VIDEO Povestea Emei, cea care a învins cancerul

Ema Mihăilă în redacția Radio Sky (foto: pagina personală de Facebook)

Ema Mihăilă este o jurnalistă excelentă și o bună prietenă. Îi ascultați zilnic munca în timpul jurnalelor de știri de la Radio Sky.

În 2014, Ema s-a îmbolnăvit de cancer la sân, la puțini ani după ce mama sa plecase dincolo, din cauza aceleiași cumplite boli.

Ema s-a vindecat, după un tratament îndelungat în Italia, nu în România. Dacă rămânea aici, probabil am fi vorbit despre ea la timpul trecut.

Am invitat-o acum circa un an și jumătate într-o emisiune TV, pentru a ne povesti experiența ei, pentru a da putere altor doamne care au nevoie de puțină speranță. Am promis atunci că ne vom mai vedea o dată, pentru a urmări evoluția sa, căci trebuie să facă, încă, analize, o dată pe an.

Mai jos puteți urmări emisiunea difuzată de Dobrogea TV miercuri, 10 octombrie. O emisiune în care Ema vorbește despre cum a trecut prin această traumă, despre importanța prietenilor care i-au stat aproape, despre sistemul sanitar din Italia, care pare rupt din altă lume, despre cum medicii de acolo au tratat-o ca pe una de-a lor, despre speranță și despre viața de după cancer.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.