VIDEO Povestea Emei, cea care a învins cancerul

Ema Mihăilă în redacția Radio Sky (foto: pagina personală de Facebook)

Ema Mihăilă este o jurnalistă excelentă și o bună prietenă. Îi ascultați zilnic munca în timpul jurnalelor de știri de la Radio Sky.

În 2014, Ema s-a îmbolnăvit de cancer la sân, la puțini ani după ce mama sa plecase dincolo, din cauza aceleiași cumplite boli.

Ema s-a vindecat, după un tratament îndelungat în Italia, nu în România. Dacă rămânea aici, probabil am fi vorbit despre ea la timpul trecut.

Am invitat-o acum circa un an și jumătate într-o emisiune TV, pentru a ne povesti experiența ei, pentru a da putere altor doamne care au nevoie de puțină speranță. Am promis atunci că ne vom mai vedea o dată, pentru a urmări evoluția sa, căci trebuie să facă, încă, analize, o dată pe an.

Mai jos puteți urmări emisiunea difuzată de Dobrogea TV miercuri, 10 octombrie. O emisiune în care Ema vorbește despre cum a trecut prin această traumă, despre importanța prietenilor care i-au stat aproape, despre sistemul sanitar din Italia, care pare rupt din altă lume, despre cum medicii de acolo au tratat-o ca pe una de-a lor, despre speranță și despre viața de după cancer.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “VIDEO Povestea Emei, cea care a învins cancerul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CMSN, o modalitate de a profita de vremea bună de afară

joi oct. 11 , 2018
Începând cu data de 1 septembrie 2018, au intrat în vigoare programul și tarifele de INTERSEZON la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța astfel: PROGRAM VIZITARE CMSN 01.09.2018-30.09.2018 (INTERSEZON): Reprezentatii Delfinariu: luni-duminica 11:00, 14:00, 17:00 Program de vizitare Microrezervatie si Acvariu: luni-duminica 09:00-18:00 Demonstratii Planetariu: luni-duminica 10:15, 11:45, 13:00, 14:15, 16:00, […]
cmsn

V-ar putea interesa și: