VIDEO Povestea Emei, cea care a învins cancerul

Ema Mihăilă în redacția Radio Sky (foto: pagina personală de Facebook)

Ema Mihăilă este o jurnalistă excelentă și o bună prietenă. Îi ascultați zilnic munca în timpul jurnalelor de știri de la Radio Sky.

În 2014, Ema s-a îmbolnăvit de cancer la sân, la puțini ani după ce mama sa plecase dincolo, din cauza aceleiași cumplite boli.

Ema s-a vindecat, după un tratament îndelungat în Italia, nu în România. Dacă rămânea aici, probabil am fi vorbit despre ea la timpul trecut.

Am invitat-o acum circa un an și jumătate într-o emisiune TV, pentru a ne povesti experiența ei, pentru a da putere altor doamne care au nevoie de puțină speranță. Am promis atunci că ne vom mai vedea o dată, pentru a urmări evoluția sa, căci trebuie să facă, încă, analize, o dată pe an.

Mai jos puteți urmări emisiunea difuzată de Dobrogea TV miercuri, 10 octombrie. O emisiune în care Ema vorbește despre cum a trecut prin această traumă, despre importanța prietenilor care i-au stat aproape, despre sistemul sanitar din Italia, care pare rupt din altă lume, despre cum medicii de acolo au tratat-o ca pe una de-a lor, despre speranță și despre viața de după cancer.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “VIDEO Povestea Emei, cea care a învins cancerul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

CMSN, o modalitate de a profita de vremea bună de afară

Thu Oct 11 , 2018
Începând cu data de 1 septembrie 2018, au intrat în vigoare programul și tarifele de INTERSEZON la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța astfel: PROGRAM VIZITARE CMSN 01.09.2018-30.09.2018 (INTERSEZON): Reprezentatii Delfinariu: luni-duminica 11:00, 14:00, 17:00 Program de vizitare Microrezervatie si Acvariu: luni-duminica 09:00-18:00 Demonstratii Planetariu: luni-duminica 10:15, 11:45, 13:00, 14:15, 16:00, […]
cmsn