VIDEO Prefectul Constanței: „Vom instala filtre permanente la intrările în oraș”. Petrecerile de sărbători, numai în familie

Carantina în municipiul Constanța se prelungește timp de 14 zile, până pe 1 ianuarie. Prefectul județului, Silviu Coșa, a oferit detalii despre ce va urma. Acesta a precizat că se vor intensifica verificările, în piețe, în stații de autobuz, în alte locuri care prezintă risc de infectare.

De asemenea, vor exista filtre permanente la intrările în oraș, dar și în municipiu.

Acesta a vorbit și despre modul în care vom petrece sărbătorile: în familie. În declarațiile pe proprie răspundere nu scrie nicăieri că putem ieși pentru a petrece Crăciunul sau Revelionul, spune prefectul.

Declarații pe larg, mai jos.

Citește și: Constănțenii vor petrece Crăciunul și Revelionul în carantină


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Vergil Chițac a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență. Ce decizii s-au luat

vin dec. 18 , 2020
Având în vedere faptul că numărul persoanelor care contactează zilnic noul coronavirus nu a scăzut suficient pentru ridicarea măsurii de carantinare zonală a municipiului Constanța și în urma deciziei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de prelungire a carantinei cu încă 14 zile, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a convocat […]
constanta

V-ar putea interesa și: