VIDEO Prima conferință a PSD Constanța după ce guvernul a picat. Ce au declarat Cristina Dumitrache, Radu Babuș, George Vișan și Nicolae Moga

Cristina Dumitrache, Radu Babuș și George Vișan, în timpul conferinței PSD Constanța
Cristina Dumitrache, Radu Babuș și George Vișan, în timpul conferinței PSD Constanța (foto: Constanța 100%, 11 octombrie 2019)

PSD Constanța a organizat, vineri, 11 octombrie, o conferință de presă. Prima după ce Guvernul Dăncilă a picat.

Inițial, fusese anunțată prezența primarului Decebal Făgădău, dar acesta a avut altă treabă la București. Au participat parlamentarii Cristina Dumitrache, Radu Babuș, George Vișan și Nicolae Moga.

Puteți urmări, mai jos, întreaga conferință de presă.

„PSD a mai fost în opoziție, dar ca parlamentarii vor merge mai departe și își vor continua activitatea”.

Cristina Dumitrache

,,PSD a avut un an greu, care a început o data cu arestarea lui Dragnea și a continuat ieri, cu căderea guvernului. Dar, asa e în democrație, mergem mai departe.”

George Vișan

,,Nu este prim dată când ajungem în opoziție. Vom sta acolo și vom face o politică constructivă. Vreau să vă spun că am o stare de mâhnire deoarece nu am reușit să ducem până la capăt programul de guvernare. S-a îndeplinit 70-75 % din ce am promis românilor.”

Nicolae Moga

„Uitați de spitalul regional și de universitatea multiculturala Ovidius și centrul de excelenta, sunt doua proiecte pe care viitorul guvern nu le va mai realiza”

Nicolae Moga

„În momentul în care primarii vor fim aleși din două tururi de scrutin, legitimitatea acestora va fi mult mai mică. De ce? Pentru că în momentul turului 2, cei doi candidați vor cumula în spatele lor forțe politice care nu vor avea ca argument susținerea unui program sau susținerea unor idei ale respectivilor candidați, ci anumite dispute personale, interese de partid sau dispute pe care le-au avut în trecut. Nu vor reprezenta adevărat și exact electoratul care va pune ștampila. Acesta cred că este argumentul suprem pentru a ne opune acestui fel de alegeri a primarilor. Știu, da, PNL preferă din rațiuni pur electorale, pentru a cumula forțele politice din diferite orașe, împotriva candidaților PSD, sperând ca, în acest fel, să poată obțină mai multe mandate de primar.”

Radu Babuș

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.