VIDEO Primăria Constanța, amendată pentru locurile de joacă, a pierdut procesul cu Protecția Consumatorilor

Primăria Constanța, amendată pentru locurile de joacă, a pierdut procesul cu Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor. Decizia nu este însă definitivă.

Horia Constantinescu, actualul președinte al ANPC, a precizat că Primăriei Constanța i s-au aplicat două sancțiuni, în perioada când era șeful Comisariatului Județean Constanța, pentru locurile de joacă.

„Primul proces verbal a fost aplicat primăriei pentru obstrucționarea controlului. A fost momentul în care ne-am plimbat de la Ana la Caiafa încercând să intrăm în sediul primăriei. Am pierdut acea contestație. Procesul verbal a fost anulat pe formă, nu pe fond. A existat însă un al doilea proces verbal. În liniște atunci am aplicat primăriei 40.000 de lei, câte 10.000 de lei pentru fiecare incident. În primă instanță, Protecția Consumatorilor a câștigat. Iată că o jumătate de măr a rămas întreagă”, a declarat Horia Constantinescu, la Dobrogea TV, azi, 13 august 2019.

Acesta a precizat că a dorit să elimine pericolele la care erau expuși copiii.

„Nu face niciun loc de joacă de pe planeta asta cât sănătatea și bucuria unui copil.”, a mai spus Constantinescu.

Acesta a precizat că a cerut primăriei să facă diligențe pentru a întreține locurile de joacă până veneau cele noi.

Horia Constantinescu a mai spus că nu a devenit comisar cu gândul de a candida la primărie, subliniind că a amendat mai multe primării.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.