VIDEO Primăria Constanța spune că a amenajat peste 1.500 de locuri de parcare

Peste 1.500 de noi locuri de parcare pentru constănțeni au fost amenajate în ultimele luni de Primăria Municipiului Constanța, spune instituția, prin intermediului unui comunicat de presă.

Cele mai multe au apărut în locul garajelor demolate și sunt destinate riveranilor care au acum condiții civilizate pentru a-și putea parca autoturismele.

Parcări noi au fost construite în mai multe zone din oraș, în cartierele Inel 1, Inel 2, Km 5, Tomis, 2, Tomis Nord, Faleză Nord, Poarta 6, iar lucrările de amenajare de noi locuri de parcare vor continua!

Pe lângă cele peste 1.500 de locuri noi, echipele Primăriei Municipiului Constanța au retrasat alte peste 3 mii de locuri.

„Aici erau garaje. Au fost demolate și suntem foarte mulțumiți de ceea ce s-a întâmplat”, declară locuitorii de pe strada Plantelor, acolo unde Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban a amenajat o parcare nouă, cu 45 de locuri.

Echipele Primăriei Municipiului Constanța consolidează în aceste zile infrastructura noii parcări de pe strada Mugurului, în spatele bl.22.

Numărul oficial al locurilor de parcare din oraș era, la finele anului trecut, de 18.245. Numărul oficial de mașini din oraș era, însă, de 118.325, la care se adaugă cele în leasing, de firmă sau cei care vin la muncă, pe timpul zilei, din alte localități.

Sursă foto, video: Primăria Constanța

Constanta-financiara-sigla-jpg
Hyundai ECO
sprijina-jurnalismul-independent

Articole recente

One comment

  • MINCIUNI
    numai minciuni…..au trasat parcari pe strazi si bulevarde si zic ca au facut locuri de parcare noi. stau in inel 1 si garajele s-au daramat in urma cu 10 ani de hotzul sef al constantei…..au crescut boschetzii si balariile de peste 2 metri si nu a asfaltat nimeni. de 10 ani a facut asociatia hartie pentru amenajarea spatiului din spatele blocului 35B in complexul de la eden…..si nimica…..dar acolo au dat la samsari deja locul sa faca bloc nou….ca sa nu mai zic de podul de la butelii….pe ala o sa il inaugureze in douazeci-douazeci inainte de campanie….am ajuns cel mai jegos oras al tarii.
    sper se se trezeasca odata si constanta si la alegeri sa scapam de ciuma si sa ii vedem pe toti la puscarie acolo unde le este locul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.