VIDEO. Primăria Ovidiu, sprijin esențial pentru producătorii agricoli, prin Asociația „Poiana lui Ovidiu”

Primăria Ovidiu oferă un sprijin esențial producătorilor agricoli, prin Asociația „Poiana lui Ovidiu”. Aceasta va fi lansată oficial joi, 12 octombrie, de la ora 11.00, în sala de spectacol a Centrului Cultural „Elena Roizen”. Primăria este membru fondator al asociației.

Scopul asociației este să promoveze cât mai bine producătorii locali pe piața din Constanța și, de ce nu, și pe plan național și internațional, a declarat primarul din Ovidiu, George Scupra.

„Zona Poiana este o zonă renumită pentru tot ceea ce înseamnă bazin legumicol al județului Constanța, al Dobrogei, în general. Sunt fermieri puternici, dar destul de puțini promovați. Sunt în Constanța care deja vând produse din Poiana. Sunt legume care au un alt gust, de multe ori e vorba de produse eco”, mi-a apus primarul George Scupra, în cadrul unei emisiuni la Dobrogea TV.

Ce oferă producătorii din Poiana? De la legume și fructe tradiționale, la miere, crescători de animale și chiar la produse mai exotice, cum ar fi mure.

Mai jos puteți urmări mai multe declarații ale primarului George Scupra pe această temă.

 

Cristian HagiLasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

A început supraînălțarea controversatului bloc de pe strada Cașin, din Faleză Nord

mar oct. 10 , 2017
Constructorii au început supraînălțarea unuia dintre cele mai controversate imobile din municipiul Constanța, aflat pe strada Cașin, în cartierul Faleză Nord. Deși inițial dezvoltatorul, SC Cambela Prod SRL, a cerut autorizație numai pentru cinci etaje, s-a răzgândit și va mai adăuga încă două. Problemele au apărut după ce acesta a […]
bloc strada casin

V-ar putea interesa și: