VIDEO Procurorii au bătut la ușa lui Claudiu Palaz

Procurorii au ajuns la ușa casei în care locuiește Claudiu Palaz

Procurori din Constanța au bătut, azi, la ușa lui Claudiu Palaz. De fapt, la ușa vilei unde locuiește Claudiu Palaz, pentru că politicianul PMP și vicepreședintele Consiliului Județean Constanța nu deține nicio locuință, potrivit propriei declarații de avere. Casa în care stă și mașina cu care circulă sunt pe alte nume.

De altfel, Claudiu Palaz este, oficial, dator vândut la bănci.

Surse din anchetă au precizat că s-au făcut verificări pe plaja Azuma din Constanța, aflată în fața casei în care locuiește familia Palaz. S-a stabilit că cei de pe plajă au folosit un branșament neautorizat.

claudiu palaz procurori

„Referitor la prezența mai multor polițiști în zona Faleză Nord, sunt abilitată să vă comunic faptul că polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice efectuează verificări într-un dosar de cercetare penală coordonat de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Plaja este administrată de firma Azuma Beach SRL, care aparține unuia dintre finii lui Claudiu Palaz. Familia acestuia a postat mai multe fotografii în care apar și cei din firma Azuam Beach SRL.

Administratorul plajei are un cont de Facebook în care folosește chiar denumirea plajei. Familiile celor doi apar împreună la petreceri, în fotografii postate pe Facebook, ca cea de mai jos.

Administratorul plajei, la o masă festivă cu familia Palaz (sură foto: Facebook)

Procurorii au făcut verificări și în vila în care stă Claudiu Palaz.

Potrivit surselor din anchetă, branşamentul neautorizat provenea de la acolo.

La fața locului au ajuns și angajați ai ENEL, care cerut debranșarea și au explicat că beach-barul trebuie să facă un contract direct cu ENEL. Modalitatea aceasta, de a lua curent de la cineva de acasă, nu este legală, ca să nu mai spune că poate fi foarte periculoasă. Cine a făcut lucrarea? Era o firmă autorizată? Cât de sigură este? Sunt cablurile izolate și împământate? Sunt întrebări la care trebuie să primim răspuns.

De asemenea, la respectivul beach-bar ar fi fost găsite nereguli şi la casa de marcat. Mai mult, rămâne de cercetat dacă acesta funcționează pe o plajă reabilitată cu fonduri europene sau lângă ea.

Azuma Beach SRL s-a înființat în anul 2018. Atunci a raportat o cifră de afaceri de 292.607 lei și un profit de 87.730 lei. A avut, în medie, doi angajați.

UPDATE

Vă recomandăm și:

Claudiu Palaz și locuința pe care o folosește au mai fost în vizorul procurorilor. Detalii AICI.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

  • Din cauza petrecerilor organizate Simbata si Duminica pina la orele 5 la Azuma locatarii din blocurile alaturate sunt disperati . Numeroasele reclatii la 112 nu au reusit sa stopeze aceasta nenorocire ,tot cartierul trebuie sa suporte muzica data la maxim si sa faca nopti albe. Nu ne ramane decit sa ne facem singuri dreptate ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.