VIDEO. Promenada din orașul Ovidiu se va extinde

ovidiu promenada
Promenada inaugurată anul trecut în Ovidiu este una dintre cele mai frumoase de pe litoral

Orașul Ovidiu are una dintre cele mai frumoase și mai noi promenade de pe întregul litoral. A fost construit și un debarcader modern, de unde ambarcațiunile pleacă spre celebra insulă a lui Ovidiu.

Debarcaderul a fost terminat în 2015, iar promenada anul trecut.

Cu toate acestea, proiectele Primăriei Ovidiu nu se opresc aici.

„Nu este un proiect finalizat. Noi am promis că vom încerca că venim cu proiectul de promenadă pe toată porțiunea ce ne aparține a lacului, astfel încât să legăm toate celelalte proiecte de pe mal. Vrem să unim debarcaderul cu parcul de pe malul lacului, cu promenada, astfel încât să creăm o faleză de peste un kilometru”, a declarat George Scupra, primarul orașului Ovidiu.

Edilul a subliniat că, în viitor, promenada se va extinde și spre cartierul rezidențial, adică spre District Rezidențial Ovidiu Sud, spre Constanța.

„În total, eu spun că în doi ani de zile vom avea o faleză lungă de aproape doi kilometri pe malul lacului”, a conchis primarul George Scupra.

Constanța 100% vă invită să urmăriți un clip video în care puteți vedea cumva arăta viitoarea zonă de promenadă a orașului Ovidiu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Investiții pentru focile de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

joi sept. 21 , 2017
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța atrage sute de mii de spectatori cu spectacolele delfinilor, dar și cu celelalte animale din microrezervație. Focile au fost una dintre atracții. Din păcate, aceștia nu au putut fi admirați așa cum trebuie, din cauza legislației din România. „Legislația de autorizare a […]
foci de mare

V-ar putea interesa și: