VIDEO REPORTAJ Eforie Nord, o stațiune la mare căutare

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Eforie Nord este una dintre cele mai căutate stațiuni de pe litoral. Ca în fiecare an, este luată cu asalt de turiștii.

Echipa Constanța 100% a vizitat duminică, 23 august, cele mai importante zone din localitate. Mai jos puteți vedea imaginile surprinse.

Motive pentru a cauta cazare in Eforie Nord

Persoanele care se orienteaza din vreme pentru a gasi cea mai buna cazare Eforie Nord o fac pentru ca aceasta este singura statiune de la Marea Neagra unde plaja este suficient de larga si exista cele mai frumoase zone de promenada. Din fericire, agentiile de turism vin cu cele mai bune pachete de oferte posibile. Multitudinea de unitati de cazare si facilitati pe toate gusturile si pentru toate buzunarele este reprezentata de pensiuni, vile, hoteluri cu piscine sau cu locuri de joaca pentru copii, lista ramanand desigur deschisa.

Obiective turistice in Eforie Nord

Exista mai multe obiective turistice in Eforie Nord pe care turistii care ajung aici le pot vizita si in care isi pot petrece timpul daca aleg ca destinatie aceasta statiune.

Un astfel de obiectiv este Europa Yacht Club, acesta fiind primul port privat de agrement din Romania si care a fost construit la cele mai inalte standarde. Locatia se afla la doar cateva minute de centru. Drumul de acces este pe soseaua internationala si permite legatura directa dintre port si autoturisme. Portul poate sa gazduiasca aproximativ 60 de ambarcatiuni si permite inchirierea de veliere.

Lacul Techirghiol este, de asemenea, cunoscut pentru toate calitatile pe care apa sarata le are, pentru namolul sapropelic utilizat la tratarea mai multor afectiuni si pentru o serie de alte beneficii, care il fac o destinatie de vacanta pentru numeroase persoane.

Sursă audio: https://www.free-stock-music.com
Creative Commons Attribution 3.0 Unported License
https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/deed.en_US

Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.