VIDEO REPORTAJ. Muzică pe versurile poetului Ovidiu, în orașul Ovidiu

Vineri seară, începând cu ora 20:00 pe platoul Centrului Cultural din Ovidiu, a fost prezentat filmul „Drumul Exilului’”,  realizat de Primăria Sulmona. La eveniment a fost prezent chiar primarul din Sulmona, Annamaria Casini, dar și rectorul Universității „Ovidiu”, Sorin Rugină, oaspeții primarului George Scupra.

A urmat un dans contemporan al unei trupe din Italia, dar și premiera unei piese de teatru intitulată „Ars Amandi”. A fost, de fapt, un spectacol în care versurile lui Ovidiu au fost transpuse pe muzică modernă. Un proiect îndrăzneț, care are meritul de a face cunoscute poeziile poetului exilat. Spectacolul este realizat de Primăria Ovidiu.

Vă invităm să urmăriți mai jos un fotoreportaj realizat de Constanța 100%.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primăria Constanța, anunț important despre caniculă

Sat Jul 1 , 2017
În urma atenționării meteorologice primite de la Centrul Meteorologic Regional Dobrogea de cod portocaliu – caniculă și disconfort termic accentuat, în perioada 30.06-01.07.2017, pentru prevenirea și limitarea efectelor temperaturilor extreme înregistrate, Primăria municipiului Constanța a amenajat puncte de prim-ajutor medical în următoarele locuri: 1. Club pensionari, zona Delfinariu, strada Zorelelor […]