VIDEO Reprezentanții supermarket-urilor, băgați în ședință de prefectul Constanței, din cauza coronavirusului

Reprezentanții supermarket-urilor au fost băgați în ședință de prefectul Constanței, din cauza coronavirusului.

Aceștia au dat asigurări că au stocuri suficiente de alimente.

Iată ce spune prefectul George Niculescu.

https://www.facebook.com/CT100.RO/videos/2034096633402783/

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dacia Spring, primul model electric din istoria mărcii

mar mart. 3 , 2020
Dacia a anunţat, marţi, conceptul Dacia Spring, primul model electric din istoria mărcii, iar modelul de serie, care va apărea în 2021, ar avea o autonomie estimată la 200 km. În ultimii 15 ani, Dacia şi-a pus amprenta asupra pieţei auto, prin modelele Logan şi Duster.   Marca a prezentat mereu […]
dacia spring

V-ar putea interesa și: