VIDEO Restaurante închise de Protecția Consumatorului Constanța, în mandatul lui Horia Constantinescu

control cjpc
Așa arată ustensile cu care se pregătea mâncare pentru copii

Activitatea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța a fost intensă, în perioada în care instituția a fost condusă de Horia Constantinescu.

Între timp, aceasta a fost numit de premierul României în funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

În timpul cât a condus comisariatul local, CJPC Constanța s-a remarcat prin numărul mare de restaurante închise și de amenzi aplicate. Controalele au fost filmate cu telefonul, pentru a avea probe la dosar.

Cu siguranță însă că cel mai mare șoc l-a provocat vizionarea unor imagini din interiorul unitățile de alimentație publică. Oamenii au putut să vadă dezastrul din bucătării, condițiile inimaginabile în care se gătea mâncarea. În urma acestora, unele dintre ele au pus lacătul pe ușă, cum ar fi, de exemplu, restaurantul Kaptan Baba sau Cuptorul cu plăcinte. Altele s-au reinventat, patronii au investit în modernizare și au fost redeschise.

Mai jos puteți vedea un scurt rezumat al unora dintre controalele derulate de CJPC Constanța în timpul mandatului lui Horia Constantinescu.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Septimiu Bourceanu: „Este în interesul constănțenilor ca reabilitarea rețelei termice să se concretizeze și să nu fie doar subiect de campanie electorală”

Fri Aug 23 , 2019
Septimiu Bourceanu, prim vice-președintele PNL Constanța, spune că votul liberalilor pentru cumpărarea rețelei de distribuția a Electrocentrale SA de către municipalitate vine și cu niște obligații. „Votul dat de consilierii locali liberali pentru cumpărarea de către municipalitate a reţelei de transport a energiei termice vine cu responsabilități și obligații atât […]
septimiu bourceanu