VIDEO România clanurilor. Bătaie ca-n filme într-un oraș din România

Scene desprinse dintr-un film, parcă, au avut loc în Craiova. Mai mulți bărbați s-au bătut cu bâte și un șofer a intrat voit în alte mașini, într-o intersecție. Patru dintre persoane nu au fost nici până acum găsite de polițiști.

Răfuiala clanuri Craiova

România anului 2020! Clanuri cu mașini de sute de mii de euro, cu potență financiară și fără frică de lege.Asta în timp ce polițiștii sunt nevoiți să se descurce cu loganuri de 0.9 cmc care ard la prima scânteie, cu pistoale Carpați din 1972 și cu "pulanul" din dotare.Așteptăm deontologii să critice primii polițiști ajunși la fața locului pentru ca au "umilit" agresorii punându-i în genunchi.Imaginile au fost surprinse cu puțin timp în urmă în Craiova.PS Membri acelorași clanuri au fost implicate într-o altercație similară în urmă cu aproximativ 1 săptămână. Magistrații au dispus ca măsură preventivă „controlul judiciar” și nu „arestul preventiv”.

Publicată de Sindicatul Europol pe Sâmbătă, 13 iunie 2020

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în cartierul Craioviţa Nouă, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat o parte din persoanele implicate în altercaţie, acestea fiind duse la pentru audieri.

„În timpul scandalului au fost folosite obiecte contondente, fiind totodată provocate avarii la patru autoturisme, a precizat IPJ Dolj.”, precizează poliţiştii.

Duminică dimineaţă, nouă bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 42 de ani, din Craiova, bănuiţi că ar fi fost implicaţi în altercaţia ce a avut loc sâmbătă. în cartierul Craioviţa Nouă, din Craiova, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

„Astfel, cercetările au fost continuate în acest caz sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere, ameninţare, dar şi tentativă la omor, de săvârşirea acestei infracţiuni fiind bănuit un bărbat de 39 de ani. 12 persoane au fost conduse de poliţişti la audieri, iar în continuare, poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare a altor patru persoane, care ar fi participat la altercaţie şi care în prezent se sustrag cercetărilor”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj. 

De asemenea, cei nouă bărbaţi reţinuţi pentru 24 de ore, urmează să fie prezentaţi în cursul acestei zile instanţei de judecată cu propunerile corespunzătoare. Cercetările în acest caz au fost desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Poliţia municipiului Craiova, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.