VIDEO. Scandal în cartierul Medeea. Poliția: „Vom interveni ori de câte ori este nevoie”

politiaUn scandal a avut loc, ieri, în a doua zi de Paște, în cartierul constănțean Medeea.

Conflictul a izbucnit între două familii de etnie romă. Membrii uneia dintre ele a lovit cu bâte un autoturism și au spart geamurile unei case.

„În data de 9 a lunii curente, în cartierul Medeea, a avut loc un conflict spontan, între persoane care locuiesc în zonă. S-a produs o tulburare a ordinii și liniștii publice, pentru care s-a intervenit în mod eficient. Au fost reținute și conduse la sediul Poliției 9 persoane și, în prezent, se desfășoară audieri și cercetări în cauză. Facem precizarea că nu vom tolera astfel de comportamente în zona respectivă și că se va interveni ori de câte ori e nevoie”, a declarat George Munteanu, adjunctul Poliției Municipiului Constanța.


Cercetările continuă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Se oprește apa în localitățile Mircea Vodă și Țibrinu

Tue Apr 10 , 2018
Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere și de igienizare a rezervoarelor destinate înmagazinării apei potabile de la nivelul stației de pompare Mircea Vodă, SC RAJA SA va sista furnizarea apei potabile, joi – 12 aprilie 2018, în intervalul orar 09,00 – 16,00. Vor fi afectați toți consumatorii din satele Mircea […]
raja