VIDEO Scandal în Costinești. „Vrem să votăm!”

Zeci de persoane protestează în Costinești pentru că nu pot vota.

vot costinesti

Procesul de vot de aici a fost întrerupt dimineață după ce buletinele de vot au fost tipărite greșit.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bogdan Huțucă: „Suntem optimiști”

Dum sept. 27 , 2020
Bogdan Huțucă a mulțumit cetățenilor care s-au mobilizat exemplar în această perioadă de pandemie. Acesta crede că oamenii vor o administrație eficientă. Huțucă a felicitat și echipele de campanie ale PNL. „Suntem optimiști, așteptăm rezultatul final”, a spus Huțucă. Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de […]
bogdan hutuca

V-ar putea interesa și: