VIDEO Scandal monstru între polițiștii locali și rromii care vând în piață

Un scandal monstru a avut loc miercuri după-amiază, într-o piață din municipiul Constanța, între polițiștii locali și mai mulți rromi care încercau să-și vândă marfa.

Polițiștii, așa cum se vede în imaginile de mai jos, polițiștii de la locală au ajuns în Piața Tomis 3 și au cerut oamenilor să strângă marfa expusă. Aceștia au ripostat, spunând că nu au expus marfa, ci că pur și simplu au scos-o din mașini și se pregăteau să o pună aranjeze.

„Nu mi-am așezat marfa măcar. Era aici, nu mi-am așezat-o”, a spus un comerciant.

Mai jos aveți imagini din timpul incidentului. Atenție, conțin limbaj licențios.

Cine credeți că are dreptate în acest caz, polițiștii locali sau comercianții?

Vă recomandăm și: Cum poate fi salvat un oraș


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se oprește apa în localitatea Hârșova

mie oct. 17 , 2018
Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzilor Carsium cu Vadului, din orașul Hârșova, dar și pentru montarea unor vane în vederea sectorizării sistemului, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 18 octombrie 2018, în intervalul […]
raja intrerupere apa

V-ar putea interesa și: