VIDEO ȘOCANT Un șofer român de TIR a omorât trei persoane. Conducea în timp ce se uita pe site-uri pentru adulți

Poliția a publicat imagini șocante de pe camera de bord a unui șofer de camion scoțian ale accidentului cauzat de românul care conducea uitându-se pe „site-uri pentru adulți”. S-a întâmplat pe 15 iulie 2021, pe o autostradă din Bowburn, Co. Durham, Irlanda de Nord.

În urma accidentului, trei persoane au murit.

Imaginile șocante ale camerei de bord au surprins ciocnirea cu peste 90km/h cauzată de Ion Onuț, născut în România, în vârstă de 41 de ani, care locuiește în Galashiels.

Onuț căuta o partidă de sex ocazional pe aplicațiile „Shag Today” și „Mystic Match” înainte ca tirul său cuprins de flăcări să se îndrepte spre două mașini de pe autostradă, arată Daily Record.

Pe imagini se vede cum camionul condus de român, cuprins de flăcări, intră cu viteză într-o mașină albă pe care o aruncă în spatele unei mașini roșii .

Camionul continuă să ruleze încă 100 de metri pe autostradă și se lovește de o barieră.

Șoferii de pe cealaltă bandă au scăpat să fie măturați de tir intrând pe banda de urgență.

Potrivi instanței, Onuț nu dădea atenție drumului și nu a încercat să frâneze în timp ce a provocat accidentul cu tirul său de 3,5 tone.

David Daglish, 57 de ani, și partenera lui, Elaine Sullivan, 59 de ani, din Seaham, Co Durham, au fost uciși pe loc.

Paul Mullen, în vârstă de 51 de ani, din Washington, Tyne and Wear, și-a pierdut și el viața în carnagiu. Alți trei au suferit răni grave și traume psihice.

Examinarea telefonului mobil al lui Onut a arătat că acesta îl folosise „intensiv pe tot parcursul zilei” în timp ce conducea pe autostrada A1.

De asemenea, s-a stabilit că telefonul a fost „în uz constant” de la 17:48 până la 18:17, momentul impactului.

Sursa: ZiarulRomanesc.net

Vă recomandăm și:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Avram Iancu, nominalizat pentru performanţa anului la înotul în ape deschise

Sat Jan 15 , 2022
Polisportivul Avram Iancu a fost nominalizat pentru performanţa anului 2021 în lume la înotul în ape deschise de către World Open Water Swimming Asociation (WOWSA), după ce bibliotecarul din Petroşani a reuşit să parcurgă 26 de kilometri împotriva curentului pe Dunăre, într-un timp de 18 ore şi 30 de minute, […]
Avram Iancu