VIDEO Șoferi de TIR nemulțumiți în Portul Constanța: „Suntem carne de tun în fața acestei boli”

Șoferii de TIR care transportă marfă în și din Portul Constanța sunt revoltați de condițiile de muncă și afirmă că sunt „carne de tun” în fața coronavirusului.

Unul dintre ei ne-a trimis imaginile de ma sus, care sunt filmate în zona operatoriului portuar Chimpex.

„Bătaie de joc pentru șoferi. Noi trebuie să mișcam țara dintr-o parte in alta, dar o sa murim pe capete”, spune unul dintre ei, care era în portul Constanța la descărcat marfa.

„Suntem la descărcat, alți colegi sunt la încărcat, dar nu se respectă nimic. Lipsa de organizare face ca toți șoferii sa stea acolo buluc acolo. Vorbesc de șoferi din toată țara care se amesteca între ei. Suntem din păcate carne de tun în fața acestei boli. Avem familii, avem părinți.”, ne-a transmis șoferul de TIR, care are 15 ani de experiență în transportul internațional de mărfuri.

Compania Chimpex face parte din grupul elvețian Ameropa.

Am solicitat un punct de vedere companiei, vom reveni când/dacă îl primim.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “VIDEO Șoferi de TIR nemulțumiți în Portul Constanța: „Suntem carne de tun în fața acestei boli”

  1. Cereale se aduc si pe calea ferata si cu barajele nu depinde totul de camioane. Șoferii sunt cei care nu respecta regulile de la chimpex.Nu respecta sub nici o forma distanta între ei la avizare.Cel mai bine ar fi sa se închidă poarta 7 doua luni de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Stadiul lucrărilor de la spitalul militar de campanie din Constanța

mar mart. 31 , 2020
Instalarea formațiunii medicale a Sistemului Medical Modular de Intervenție și Tratament (SMMIT) de la Constanța, cu o capacitate de 55 de paturi, a fost finalizată luni, 30 martie. Rolul acestei formațiuni este de a trata cazurile ușoare și medii de infectări cu COVID-19, pentru descongestionarea altor unități medicale, spitale din […]
spital militar de campanie constanta

V-ar putea interesa și: