VIDEO Șoferi inconștienți: 131 de km/oră pe drumul dintre Constanța și Valu Traian

Mai mulți șoferi au fost surprinși de polițiști circulând cu circa 130 de kilometri pe oră pe drumul dintre Constanța și Valu lui Traian.

Unul dintre ei avea 131 de km/oră, cel de-al doilea 123 km/oră. Primul a fost depistat ieri, la ora 15.26, al doilea după numai șapte minute.

Pe drumul dintre Constanța și Valu lui Traian (DN3) se produc des accidente deosebit de grave.

Șoferii au fost depistați în cadrul unei acțiuni pe care, începând de ieri, Poliția Română o derulează la nivelul întregii țări pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Un polițist din Constanța verifică viteza pe radar

Reamintim că în acest sfârșit de săptămână, toate radarele vor fi scoase pe șosele și autostrăzi, pentru depistarea celor care depășesc viteza legală.

S-au folosit radare portabile model TruCAM

Se vor folosi echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrele portabile model TruCAM.

Un șofer vitezoman prezintă actele polițistului

Pe lângă acestea, se vor utiliza și aparatele etilotest, etilometru și drugtest, pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

„Precizăm faptul că, în primele 5 luni ale acestui an, viteza a generat 17% dintre accidentele rutiere grave înregistrate în țara noastră, ocupând locul trei în ierarhie, cu 470 de accidente (cu 104 mai puține decât în perioada similară a anului trecut), soldate cu decesul a 118 persoane (cu 32 mai puține decât în perioada similară a anului trecut) şi rănirea gravă a altor 499 (cu 119 mai puține decât în perioada similară a anului trecut).”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Sursă foto, video: IPJ Constanța

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Gravidă aproape de naștere, luată cu elicopterul SMURD după ce a fost lovită de o mașină

Sat Jun 29 , 2019
UPDATE. Fătul a decedat, spun medicii de la Ambulanță. O gravidă aproape de naștere a fost luată cu elicopterul SMURD și transportată la spital, după ce a fost lovită de o mașină. Accidentul s-a produs sâmbătă, 29 iunie, pe drumul județean 226, în localitatea Istria, pe strada Constanței. Femeia în […]