VIDEO Șoferi inconștienți în Mamaia

Un accident rutier, fără urmări foarte grave, a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Mamaia.

Din imaginile surprinse de un martor și postate pe Facebook se vede cum câteva mașini merg cu viteză foarte mare pe bulevard.

În zona hotelului Scandinavia, una dintre mașini a pierdut controlul volanului și s-a lovit de stâlp.

„BMW-ul s-a lovit de stâlp cu viteză mare, i-a sărit și o roată”, a spus un cititor Constanța 100%, care a văzut accidentul.

Poliția spune că tratează cazul ca pe o tamponare. Nu s-au înregistrat victime.

Completare 27.10, ora 13.39

„Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța s-au autosesizat cu privire la imaginile video din spațiul public. Astfel, urmează a se efectua verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun în astfel de cazuri.”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea2 thoughts on “VIDEO Șoferi inconștienți în Mamaia

  1. Păi și de ce nu sunt tratate că acte de terorism?
    Acești idioți care încalcă regimul de viteză sunt mult mai periculoși ca cei care încalcă regimul munițiilor armamentului și a materialelor explozibile. În urma lor mor site de oameni în România.
    Poliția română ar trebui sa îi trateze că pe teroriști pe toți cei ce încalcă regimul de viteză în special în localități.

    1. In cazul deceselor , crima cu premeditare iar in rest distrugere cu premeditare si atentat la viata oamenilor deoarece in momentul in care te sui la volan si incalci legea esti constient ca poti pune bunuri si vieti in pericol. Nu exista ” N-am vrut sa-l omor !” ba da ai vrut pentru ca daca nu vroiai mergeai cu 60/h….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Gala Elitelor Medicale, ediția a IV-a. Cine sunt câștigătorii

Sun Oct 27 , 2019
Gala Elitelor Medicale – ediția a IV-a, eveniment de vârf în recunoașterea excelenței în domeniul sănătății, a avut loc în Târgu Mureș, la Palatului Culturii, joi, 24 octombrie. Juriul compus din personalități ale vieții medicale, ale cercetării științifice în domeniul sănătății și ale lumii academice medicale – a ales câștigătorii […]
Gala Elitelor Medicale