VIDEO Șoferul unui Logan, blocat în trafic și bătut cu o crosă de golf și o macetă de ocupanții unui BMW, inclusiv de o femeie, în București

Imagini au fost surprinse în trafic în București și au fost publicate pe pagina de Facebook a sindicatului polițiștilor Europol. Postarea a devenit virală.

Imaginile au fost filmate de un șofer care circula pe contrasens, în vreme ce pe sensul unde a avut loc atacul extrem de agresiv nimeni n-a intervenit în apărarea celui agresat.

După ce i-a blocat Loganul cu mașina sa, un BMW auriu, șoferul bolidului de lux, a coborât cu o crosă de golf și a spart geamul din dreptul celuilalt conducător auto, în vreme ce iubita lui a lovit cu piciorul oglinda din dreptul pasagerului până a distrus-o.

„Dă pe afară «civilizația» pe străzile din București. Un cuplu de intelectuali, ea, între proiecte, el, întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci.

Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență”, e postarea care însoțește filmarea. În același mesaj, sindicaliștii anunță că imaginile au fost transmise de un șofer, „care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori.”

„Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun «activist», cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, mai scrie în mesajul de pe pagina de Facebook a sindicatului.

Cei de la Europol spun că șoferul a fost atacat, de o femeie, cu o macetă!

„Agresoarea de aseară din capitală nu s-a lăsat usor înduplecată, iar după ce a spart farul Loganului cu o lovitura de picior, a mers la mașină unde a luat o macetă. Dacă nu ar fi fluierat și strigat câțiva participanți la trafic, ne puteam afla azi în fața unei crime oribile într-o capitală europeană, unde legea se face cu pumnul, piciorul, maceta sau crosa de golf.Sunt imagini mai mult decât revoltătoare, care ne duc cu ideea la faptul că Bucureștiul e un adevărat Bronx. Numai ministrul Lucian Bode afirmă că România este o țară sigură.”, spun aceștia.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.