VIDEO Șoferul unui Logan, blocat în trafic și bătut cu o crosă de golf și o macetă de ocupanții unui BMW, inclusiv de o femeie, în București

Imagini au fost surprinse în trafic în București și au fost publicate pe pagina de Facebook a sindicatului polițiștilor Europol. Postarea a devenit virală.

Imaginile au fost filmate de un șofer care circula pe contrasens, în vreme ce pe sensul unde a avut loc atacul extrem de agresiv nimeni n-a intervenit în apărarea celui agresat.

După ce i-a blocat Loganul cu mașina sa, un BMW auriu, șoferul bolidului de lux, a coborât cu o crosă de golf și a spart geamul din dreptul celuilalt conducător auto, în vreme ce iubita lui a lovit cu piciorul oglinda din dreptul pasagerului până a distrus-o.

„Dă pe afară «civilizația» pe străzile din București. Un cuplu de intelectuali, ea, între proiecte, el, întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci.

Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență”, e postarea care însoțește filmarea. În același mesaj, sindicaliștii anunță că imaginile au fost transmise de un șofer, „care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori.”

„Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun «activist», cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, mai scrie în mesajul de pe pagina de Facebook a sindicatului.

Cei de la Europol spun că șoferul a fost atacat, de o femeie, cu o macetă!

„Agresoarea de aseară din capitală nu s-a lăsat usor înduplecată, iar după ce a spart farul Loganului cu o lovitura de picior, a mers la mașină unde a luat o macetă. Dacă nu ar fi fluierat și strigat câțiva participanți la trafic, ne puteam afla azi în fața unei crime oribile într-o capitală europeană, unde legea se face cu pumnul, piciorul, maceta sau crosa de golf.Sunt imagini mai mult decât revoltătoare, care ne duc cu ideea la faptul că Bucureștiul e un adevărat Bronx. Numai ministrul Lucian Bode afirmă că România este o țară sigură.”, spun aceștia.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lacrimi și deznădejde pe malul Dunării. Două fete, înghițite de apă

lun iun. 21 , 2021
Două fete, cu vârste de 11 şi 12 ani, au dispărut în Dunăre. Se plimbau pe malul apei, în portul Isaccea, atunci când cea mai mică dintre ele ar fi alunecat şi ar fi căzut în apă, iar cea mai mare ar fi intrat după ea să o scoată la […]

V-ar putea interesa și: