VIDEO Sumă RECORD strânsă la un spectacol caritabil în Constanța

Spectacolul de Opera „BAL MASCAT“ de Giuseppe Verdi, susținut sâmbătă, 08 decembrie 2018 la Teatrul Național de Opera Oleg Danovski a generat donații in valoare de 60.257 lei, un record pentru evenimente de strângere de fonduri in cadrul asociației, dar si in comunitatea constănțeană dintr-un eveniment cultural .

„S-a dovedit a fi cel mai de folos lucru, o lectie pretioasa de implicare, prietenie si ambitie. Totul porneste cu un gand si se termina cu o fapta buna. Cu indrumare din partea minunatei echipe Dăruiește Aripi, cu sprijinul prietenilor si cu multa bunavointa am reusit intr-un timp scurt sa construim un mesaj: se poate!”, a declarat Lucian Chirilov, reprezentantul grupului Minerva, unul dintre initiatori.

În articolul de mai jos puteți citi cine a fost prezent la spectacol.

Două Constanțe: strângere de fonduri private pentru a salva copii de la moarte, beculețe și focuri de artificii din bani publici

„Evenimentul a fost incununarea perfecta dintre ideea de implicare sociala intr-un proiect al comunitatii si de sustinere a institutiilor culturale din Constanta si nu in ultimul rand intalnirea acelor oameni care apreciaza importanta acestor initiative ”, a declarat Alina Patrahau (Vasea), fondatorul Daruieste Aripi.

Proiectul de renovare și modernizare a Secției de terapie intensivă nou-născuți a Spitalului Clinic de Urgență Constanța este derulat de Asociația Dăruiește Aripi în parteneriat cu Asociația Inima Copiilor și Fundația Vodafone România și se află în etapa de dotare, în care s-au lansat comenzi pentru echipamentele principale de ventilare și climatizare, componente esențiale pentru buna funcționare a noii unități.

Asociația Dăruiește Aripi s-a născut din dorința de a coagula sub aripa ei energia celor care doresc să contribuie la realizarea unor proiecte caritabile care aduc un plus de valoare în comunitate. Fondată în anul 2013, de către Alina Pătrăhău (Vasea), Dăruiește Aripi este o organizație non-profit care urmărește îmbunătățirea șanselor de vindecare a pacienților din sistemul public de sănătate, inclusiv a ratei de supraviețuire a copiilor cu cancer din România, cultivarea compasiunii și a empatiei de la o vârstă cât mai fragedă, precum și încurajarea oamenilor care vor să se implice în comunitatea din care fac parte.

Sloganul „acțiuni reale pentru probleme reale” subliniază felul în care Dăruiește Aripi alege proiectele pe care le dezvoltă: se folosesc acele resurse umane, financiare și de timp în rezolvarea reală a unor probleme identificate corect. Mai multe detalii pe http://www.daruiestearipi.ro/ și https://www.facebook.com/AsociatiaDaruiesteAripi

Grupul de Initiativa Minerva este format din Sebastian Mihael Ghita – avocat, Ovidiu Marta – medic și Lucian Chirilov – antreprenor, trei prieteni pe care îi unește dorinta de a ajuta.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Decalog despre străzile neasfaltate și promisiuni de primar

Tue Dec 11 , 2018
1. Primarul Constanței promitea, în 2016, că toate străzile vor fi asfaltate până în 2018. 2. Câștigă la diferență mică, numai câteva mii de voturi, probabil și pentru că lumea l-a crezut pe cuvânt. 3. În 2018, la final de an, zeci de străzi nu sunt asfaltate. 4. Primarul ne […]
decebal fagadau