VIDEO Tentativă de mituire? „Cum facem, aranjăm? Cum vrei, te rog suflet. Ce vrei facem”

Protecția Consumatorilor a efectuat un control la o unitate de alimentație din Neptun, unde a descoperit nereguli grave.

„Mamă, ce miros înfiorător”, spune unul dintre inspectori, în momentul când ajunge în bucătărie.

Controalele sunt filmate de inspectori, pentru a avea dovezi în instanță, în cazul în care sancțiunile sunt contestate.

Într-una din aceste filmări, se aude cum cineva vorbește, într-o limbă română stricată, cu cel care controlează.

„Cum facem, aranjăm? Cum vrei, te rog suflet. Ce vrei facem”, spune bărbatul, în ceea ce s-ar putea interpreta și ca o tentativă de mituire. Sau, dacă vreți, este o solicitare pentru a cere indicații de remediere a deficiențelor constatate.

În perioada 3 iulie-10 iulie și 26 iulie-4 august, inspectorii care activează în Comandament Litoral 2019 au verificat 470 operatori, au fost aplicate 470 acțiuni și au fost aplicate un număr de 327 de amenzi, cu o valoare totală de 1.822.100 lei.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Horia Constantinescu: ieri comisar, azi președinte

mar aug. 13 , 2019
Horia Constantinescu a fost, astăzi, invitatul meu în emisiunea Realitatea locală, de la Dobrogea TV. A fost prima emisiune a sa în calitate de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, funcție în care a fost numit de premierul Viorica Dăncilă. Am vorbit despre cum au fost ultimii ani în […]
horia constantinescu

V-ar putea interesa și: