VIDEO Țigănci din România își spală rufele și picioarele în centrul Parisului, pe stradă

Își spală rufele în public, la propriu, în piața Panteonului din Paris

Românii au împânzit Europa. Au plecat din țară și intelectuali atrași de salariile multe mai mari și de condițiile de trai mai bune, dar și cei mai săraci dintre noi, care nu cunosc altă „meserie” decât cerșitul.

Din păcate, aceștia din urmă sunt cei care lasă cea mai puternică impresie. Una negativă, desigur.

Am surprins zilele trecute un astfel de exemplu în centrul Parisului, în piața Panteonului, lângă Sorbona și lângă Panteon, locul unde sunt înmormântați unii dintre cei mai celebri francezi din toate timpurile, de la scriitori ca Voltaire sau Rousseau la oameni de știință ca Marie Curie (poloneză de origine). Locul în care, în 1851, Leon Focault amplasa pendulul care avea să-i poarte numele și care demonstra că Pământul se învârte în jurul axei sale.

În această piață celebră în întreaga lume, nu numai în Franța, două țigănci din România își spălau, la propriu, rufele în public. Au găsit o țâșnitoare și au început să spele ce aveau de spălat. Spre final, una dintre ele s-a spălat și pe picioare. Degeaba avem români care ne reprezintă cu cinste la Sorbona, de exemplu, dacă astfel de exemplare se comportă în halul acesta.

Mai jos puteți vedea imagini.

Apropo, astăzi este Ziua Mondială a Refugiatului.

Vă recomandăm și:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Șezlonguri amplasate până în buza apei, ABADL face verificări

joi iun. 20 , 2019
Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral continuă acțiunile de control pe întreg litoralul românesc și verifică modul de exploatare a sectoarelor de plajă și respectarea prevederilor legale. Se verifică inclusiv dacă operatorii de plajă respectă regula care prevede ca 30% din suprafață să fie lăsată la liber, lucru care nu se […]

V-ar putea interesa și: