VIDEO „Da, domnule, are dreptate!” Asta spune un șef de asociație despre proiectul lui Tudorel Chesoi pentru o gigacalorie mai ieftină

Tudorel Chesoi în dialog cu un constănțean

Tudorel Chesoi, președintele Alianței Național Țărăniste Constanța, are soluția pentru o gigacalorie mai ieftină.

Recent, în timp ce se afla în cartierul Compozitorilor, pentru a atrage atenția asupra problemelor de urbanism, a fost oprit pe stradă de un constănțean, președinte de asociație, cu care a discutat pe larg despre acest proiect.

„E proiectul meu de suflet”, a spus Tudorel Chesoi.

Acesta a precizat că încă de acum patru ani s-a gândit la acest proiect, când era consilier local, pentru a crea o alternativă pentru a avea o altă sursă de energie termică, astfel încât să se poată măcar negocia cu CET-ul, pentru a beneficia de o gigacalorie mai ieftină. Ideea a fost ignorată.

„E un lucru simplu. Punem centrale termice pe gaz în punctul termic și închidem conducta de la CET, care presupune pierderi foarte mari. Conductele sunt ciuruite. Chiar domnul primar a declarat oficial că 390 de metri cubi de apă de la CET curg în pământ în fiecare oră. Spune că a redus cu câțiva metri cubi pierderile, dar nu cred”, a spus Tudorel Chesoi.

Acesta a precizat că nu are, personal, un interes pentru promovarea acestui proiect, pentru că stă la bloc și nu este racordat la RADET, dar a subliniat că noi, toți constănțenii, plătim anul o subvenție de 58 de milioane de lei pentru gigacalorie.

Președintele de asociație i-a dat dreptate.

„Da, domnule, are dreptate! Sprijiniți-l pe om, că vine cu o inițiativă care este favorabilă pentru toți”, a spus acesta.


Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

One comment

  • Daca are dreptate ,cum se vor mai distribui banii ptr.subventie catre srl -uri afiliate partidului (ghiciti voi care ) ?? Sa fim seriosi ,e prea bine pus la punct jaful…

Leave a Reply

Your email address will not be published.