VIDEO Un constănțean al cărui tată a murit de covid, huiduit de protestatari

protest

Un constănțean al cărui tată a murit de covid i-a certat pe cei care protestau împotriva măsurilor impuse de autorități pentru răspândirea coronavirusului. A fost huiduit.

„Nu mai protestați așa că e război! Nu vă dați voi seama. A murit tata acum două zile de covid și voi protestați? Să vă fie rușine!”, a spus.

Mai mulți constănțeni ies de trei zile în stradă pentru a protesta. Detalii, în link-urile de mai jos:

VIDEO A treia zi de proteste în Constanța. „Libertate, te iubim, ori învingem, ori murim”

VIDEO COMPLETARE Sute de constănțeni protestează împotriva regulilor sfidând regulile. „Vrem să lucrăm, nu vrem să furăm”

Amenzi de peste 80.000 de lei pentru constănțenii care au ieșit în stradă, dar și pentru cei care au tras cu praștia în ei


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alexandru Rafila: Al treilea val va mai dura circa 45 de zile

mie mart. 31 , 2021
Medicul Alexandru Rafia a declarat, marţi seară, că ”această evoluţie nefavorabilă a numărului de cazuri, a suprasolicitării secţiilor medicale va mai dura circa 45 de zile, iar o soluţie legată de revenirea la o viaţă normală o putem obţine în toamnă”. „Dacă guvernul actual îşi schimbă abordarea şi reuşeşte să-şi […]
Alexandru Rafila

V-ar putea interesa și: