VIDEO Un copac a căzut peste mașini, în Constanța

copaca cazut peste masini in constantaUn copac a căzut peste mașini, în municipiul Constanța.

S-a întâmplat luni după-amiază, pe strada Mircea cel Bătrân.

copaca cazut peste masini in constanta

Cel puținii două Dacii parcate pe marginea șoselei, un Duster și un Logan, au fost avariate.

Traficul în zonă a fost blocat.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

În scandalul apei calde, PNL Constanța nu vede pădurea din cauza copacilor

lun oct. 1 , 2018
PNL Constanța a transmis mai multe comunicate referitoare la criza apei calde din municipiul Constanța, dar – voit sau nu – nu vede pădurea din cauza copacilor. În cel mai recent comunicat, liberalii spun așa: „Este clar pentru toată lumea că problema asigurării apei calde pentru constănțeni depășește cu mult […]
mazare cet

V-ar putea interesa și: