VIDEO Un pompier și-a cerut iubita de soție, de Ziua Pompierilor, în public

Un pompier din cadrul ISU Dobrogea și-a cerut iubita de soție, de Ziua Pompierilor, în public.

Evenimentul s-a petrecut astăzi, 13 septembrie, pe faleza Cazinoului din Constanța.

Căpitanul Alexandru Costache a cerut-o de soție pe iubita lui, Lorena Trandafir.

„Îți jur credință pentru totdeauna ție, dragostea mea, și sper ca la următoarea întrebare pe care ți-o adresez să spui „Da!”. Vrei să fii soția mea?”, a spus căpitanul Costache.

Emoționată, domnișoara a spus „Da!”.

Capitanul Costache Alexandru are 29 de ani, a terminat Academia de Politie, Facultatea de Pompieri și este ofiter specialist I la centrul operational AECI, centrul operațional organizează și asigură secretariatul tehnic permanent al Comitetului Judeţean pentru Situații de Urgență.

Lorena are 23 de ani si este kinetoterapeut.

S-au cunoscut anul acesta, în ianuarie.

În anul 1952, a luat fiinţă Grupul Regional Pază Contra Incendiilor „Dobrogea“, care, în 1995, a fost redenumit în Brigada de Pompieri „Dobrogea”. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa a fost înfiinţat la data de 15 decembrie 2004, conform HGR nr. 1492/2004, prin fuziunea Brigăzii de Pompieri „Dobrogea” a judeţului Constanţa şi a Inspectoratului de Protecţie Civilă Constanţa.

Ziua Pompierilor din România este o sărbătoare anuală comemorată la data de 13 septembrie. Aceasta amintește de Bătălia din Dealul Spirii, care a avut loc în 1848 la Bucureşti, între compania de pompieri condusă de căpitanul Pavel Zăgănescu şi un corp de armată al Imperiului Otoman. Eroismul de care au dat dovadă pompierii la vremea respectivă a dus la desemnarea zilei de 13 septembrie ca zi de importanţă naţională.

Vă recomandăm și:


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trageri speciale la LOTO, cu ocazia împlinirii a 131 de ani

vin sept. 13 , 2019
Loteria Romana sarbatoreste 113 ani de la infiintare, fiind astfel una dintre cele mai vechi institutii romanesti, cu o importanta traditie in sustinerea proiectelor de interes public national. Cu aceasta ocazie, Loteria Romana organizeaza duminica, 15 septembrie 2019, Tragerile Speciale Loto Aniversare. Pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker si […]

V-ar putea interesa și: