VIDEO Vijelie în Constanța! Acoperișul BCR s-a desprins, copaci îndoiți de vânt, mașini distruse

O parte din acoperișul sediului BCR din zona gării a fost smuls de vânt (foto: Primăria Constanța)

O vijelie a lovit orașul Constanța, sâmbătă seară.

Echipele Primăriei Municipiului Constanța împreună cu RAJA S.A. și ISU Dobrogea acționează în municipiu pentru îndepărtarea pericolelor cauzate de aversele torențiale și vijelie.

S-a intervenit la acoperișul desprins al clădirii BCR din zona Gării iar în acest moment sunt ridicate crengile căzute pe carosabil în mai multe cartiere ale orașului.

Mai multe mașini aflate în parcare pe strada Adamclisi au fost avariate de un copac care a căzut peste ele.

Pe strada Suceava, un copac a căzut pe o mașină aflată în mers.

Vântul a smuls acoperișul la cel puțin două blocuri. Detalii AICI.

„Facem apel la cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie. Conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe, și să circule cu atenție sporită prin dreptul panourilor publicitare.”, au spus reprezentanții Primăriei Constanța.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055
  • Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142
  • Dispecerat Serviciul Protecţie Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă şi Situaţii de Urgenţă – 0737552271.

„Facem apel către toți cei care întâmpină probleme în urma furtunii din această seară sau au suferit pagube materiale să apeleze cu încredere la dispeceratul Primăriei Municipiului Constanța – 0241/550055.”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vântul a smuls acoperișul la cel puțin două blocuri din Constanța

sâm aug. 3 , 2019
Vântul puternic a smuls acoperișul la cel puțin două blocuri din municipiul Constanța, sâmbătă seară. Primul caz semnalat de cititorii Constanța 100% a fost pe strada Adamclisi. Vântul a smuls acoperișul montat pe un bloc în urmă cu circa 15 ani și era solid, spun vecinii. Al doilea caz a […]

V-ar putea interesa și: