VIDEO Viorica Dăncilă a venit în ajutorul unui om căruia i s-a făcut rău

Premierul Viorica Dăncilă a sărit în ajutorul unui bărbat în vârstă căruia i s-a făcut rău, aproape de ea, la un miting electoral din Murfatlar.

Bărbatul a leșinat, iar premierul, alături de echipa sa de campanie, i-a acordat ajutor până la sosirea echipajelor medicale, care erau în zonă.

Bărbatul este în afara oricărui pericol.

Premierul Viorica Dăncilă se alfă azi într-un turneu electoral în județul Constanța.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Regina-mamă Elena va fi reînhumată, azi, la Curtea de Argeș

vin oct. 18 , 2019
Regina-mamă Elena va fi repatriată azi, 18 octombrie 2019, pentru a fi reînhumată la Curtea de Argeş, alături de fiul ei, Regele Mihai I. Potrivit unui comunicat al Casei Regale, o aeronavă a Forţelor Aeriene Române va repatria sicriul Reginei Elena vineri, la ora 11,00, pe Aeroportul Internaţional Otopeni. La […]

V-ar putea interesa și: