VIDEO VIRAL: O mașină e înghițită de pământ

masina india

O mașină parcată într-un complex rezidențial din Mumbai, din India, a fost înghițită complet de o groapă apărută din senin, relatează BBC News. Imaginile cu momentul surprins de un martor au devenit virale pe rețelele de socializare.

Mașina a fost parcată fix unde există o fântână care, în urmă cu 40 de ani, a fost acoperită cu beton de către autorități pentru a se face o zonă de parcare. În urma ploilor torențiale din ultimele zile, asfaltul a cedat sub greutatea mașinii, iar vehiculul a fost înghițit de groapă.

„Nu mi-am imaginat niciodată că un asemenea incident ar putea avea loc. Dacă știam, aș mai fi parcat mașina acolo? Nu m-am gândit la asta niciodată”, a spus Dr. Kiran Doshi, proprietarul mașinii „înghițite” de fântâna din parcare. Ulterior, autoritățile au secat apa din fântână, iar mașina a fost scoasă de acolo cu o macara.

Sursa: Libertatea


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

USR Constanța și-a desemnat structurile de conducere în filialele locale

mar iun. 15 , 2021
USR Constanța și-a desemnat, în urma Adunărilor Generale desfășurate în week-end-ul 12-13 iunie 2021, structurile de conducere la nivelul filialelor locale locale din județul Constanța, după cum urmează: Filiala municipală USR Constanța:Președinte: Florin CocargeanuBiroul Local: Loredana Timofte (Vicepreședinte); Alexandru Sorin Dănilă (Vicepreședinte); Edward Nedelcu (Vicepreședinte); Dima Cheosea; Adriana Bunghez; Camelia […]

V-ar putea interesa și: