VIDEO Vocea constănțeanului: „Două rânduri de stâlpișori pe trotuare. De ce nu trei?”

Un cititor nemulțumit ne-a trimis câteva filmulețe pe care le-a realizat în oraș.

Primul este de pe stada Theodor Burada, unde Primăria Constanța a pus, pe trotuare, câte două rânduri de stâlpișori.

O altă oprire este pe strada Corbului, unde s-au montat de asemenea stâlpi, unde trotuarul are trei metri lățime, iar la marginea sa au fost montați stâlpi.

„E dezastru cu parcările. Lumea nu are unde să parcheze. În spate este însă un teren viran care nu e folosit de nimeni. Așa a ales primăria să gestioneze problema parcărilor.”, spune acesta.

Reamintim că primarul Constanței, Decebal Făgădău, a promis, în campania electorală, că va construi patru parcări supraetajete în cartiere și una subterană, în centrul orașului.

Dacă ați văzut în localitățile din județul Constanța probleme despre care vreți să scriem, vă rog să ne scrieți la contact@ct100.ro, să ne lăsați un mesaj pe pagina de Facebook sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp, la numărul 0751481012. Fotografiile și filmările sunt binevenite.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

2 comentarii

 • Sergiu Munteanu

  Da de ce primăria trebuie sa rezolve problemele cetățenilor care își creează probleme?
  Cine a impus cetățenii să nu își facă loc de parcare in fata casei sau garaj?
  E simplu, soluția o găsiți în Londra, nu trebuie sa inventați roata. Nu ai locul tau privat de parcare, nu parchezi, duci mașină la Cumpăna, și vii cu autobuzul.

 • Sergiu Munteanu

  Nu aveți loc de parcare, vindeți mașinile, nu va convine, mutați-vă la casă cu parcare. Nu vreți să vă mutați, demolați cocioabele de panglicari le care vi le-ați construit in curte și faceți loc de parcare. Daca nu aveți loc, trebuia să vă întrebați când ai cumpărat acel lot. Nu mai dați vina doar pe primarie.
  Are și ea partea sa de vină, că a permis (contra șpagă fața de cetățeni) parcelarea tuturor loturilor din oraș, și le-a dat aviz pentru construirea de cotețe fără curte cu acces rutier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.