Videoclipul melodiei „I Will Always Love You”, cântate de Whitney Houston, a depășit 1 miliard de vizualizări pe YouTube VIDEO

Videoclipul melodiei „I Will Always Love You” cântate de Whitney Houston a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Este al patrulea cântec din anii 1990 care reuşeşte această performanţă.

Scris şi înregistrat de Dolly Parton în 1973, cântecul a fost relansat de Houston în 1992. Versiunea ei a condus topurile în prima parte a deceniului după ce a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului „The Bodyguard”, în care ea a jucat alături de Kevin Costner. 

„I Will Always Love You” a lui Houston a petrecut 14 săptămâni pe primul loc în Billboard Hot 100 şi este unul dintre single-urile cel mai bine vândute din toate timpurile.

Videoclipul a fost încărcat pe YouTube în septembrie 2010. El se alătură acum „November Rain” – Guns N’ Roses, „Smells Like Teen Spirit” – Nirvana şi „Zombie” – The Cranberries, care au depăşit de mai mult timp suma de 1 miliard de vizualizări.

Potrivit Variety, în 2020, „I Will Always Love You” a lui Houston a avut, în medie, 350.000 de vizualizări pe zi. Canalul oficial de YouTube al cântăreţei care a murit în 2012 are acum 5,33 de milioane de abonaţi.

Lista celor mai vizionate videoclipuri pe YouTube din anii 1990: Guns N’ Roses – „November Rain”: 1,45 miliarde de vizualizări, Nirvana – „Smells Like Teen Spirit”: 1,14 miliarde, The Cranberries – „Zombie”: 1,05 miliarde, Whitney Houston – „I Will Always Love You”: 1 miliard, 4 Non Blondes – „What’s Up”: 925 de milioane de vizualizări.

parteneri Constanta 100% CT100
Constanta-financiara-sigla-jpg
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
Mitshubishi
sprijina-jurnalismul-independent

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.