Vile de 2,9 milioane euro scoase la vânzare în Ovidiu

Două vile din Ovidiu se vând cu 2,9 milioane de euro fiecare, bani cu care vă puteți cumpăra o locuință în orice colț al planetei. E drept, în Monte Carlo vă ajung pentru un apartament, nu pentru o vilă de lux.

Vilele sunt situate pe malul lacului pe strada A din cartierul de vile Ovidiu Sud, chiar pe malul lacului Siutghiol, având deschidere directă la lac, înconjurate de vecinătăți selecte, iar piscina și pontonul proprietate privată.

Deși vilele se aseamănă din punct de vedere al suprafeței de teren, construcției și compartimentării interioare, ele se deosebesc prin stilul arhitectural propriu, una fiind concepută în stil clasic iar cealaltă în stil modern.
Fiecare vila este construită în anul 2016, are regim de înălțime D+P+E, suprafață de teren 1060 mp cu deschidere 18 ml la strada A și 16 ml deschidere la lac.
Din punct de vedere al structurii de rezistență, vilele sunt construite pe structura din beton armat, cu zidărie din BCA tip Ytong, au fundația cu platforma de piatră cu material izolant Ytong multipor în două straturi cu două canale de ventilație naturală.
Tamplariile exterioare sunt de tip Qfort cu 7 camere, antiefracție, geam tripan cu folie UV iar ușa principala de acces este tip Qfort, antiefracție cu amprentă digitală.

Fiecare vilă are curtea proprie dotată cu instalație de irigat automată, preluări de ape pluviale contra inundațiilor, iluminat perimetral automat.
Curțile sunt spectaculos amenajate cu vegetație multiplă mixtă preponderent tip conifere, flori, gazon, cu spații de relaxare multiple, piscină de 18 mp, foișor mare echipat complet, cu grătar, plită cu cuptor pe lemne și rotisor (unul din foișoare este dotat cu pergola retractabilă).
Un alt punct de atracție al celor două proprietăți sunt pontoanele iluminate,cu finisaje deck, construite din lemn de salcâm.
În perimetrul cuprins între zona piscinei și ponton, malul lacului este consolidat cu dig de protecție cu preluarea apelor pluviale din curte.
Pontoanele permit acostarea de ambarcațiuni proprii cu care se pot face plimbări pe lac și chiar pescuit de pe ponton. Proprietățile sunt racordate la curent trifazat, gaze, canalizare, generatoare de curent, puțuri forate la 6 m pentru irigarea curților.
Una din proprietăți este îngrădită cu gard din blocuri de piatră, iar cealaltă are gard din zidărie cu finisaj de cărămidă ce oferă intimitate și protecție maximă.

VILA STIL “CLASIC”

Vila stil ”CLASIC” este formată din D+P+E, este construită pe un teren de 1060 mp, cu deschidere de 18 mp și are suprafață totală construită desfășurată de 606 mp respectiv suprafață utilă 455 mp și amprenta la sol de 310 mp beneficiind de următoarea compartimentare:
Demisol (162 mp) –sala de biliard, home cinema, saună, camera de fitness, grup sanitar;
Parter-hol de acces, dormitor 20 mp cu baie proprie și dressing, birou, grup sanitar, living open space cu bucătărie de 30 mp mobilată și utilată complet cu acces direct într-o terasă închisă de 50 mp.

La parter a fost proiectată și camera tehnică unde se află centrala pe gaz (Viessmann, ce asigura încălzirea în pardoseală iarnă /răcire pe timp de vara cu circuit separat), o stație de dedurizare și tratare a apei , tablouri electrice și generator propriu de curent, sistemul centralizat de recuperare de căldură și dezumidificare.
La etaj 1 – un dormitor, baie și living 24 mp cu acces în terasă de 25 mp.
Finisajele interioare sunt de calitate premium,cu parchet laminat,gresie Spania, balustrate din fier forjat, corpuri de iluminat Spania, zugrăveli Benjamin Moore, cărămidă aparentă, uși la interior de stejar.
Mobilierul este Mobexpert și bucătăria cu mobilă de Italia.
Vila este protejată prin sistemul de supraveghere video, camere mobile,pază asigurată prin firma de pază.
Toată casă dispune de sistem audio profesional iar curtea de sistem audio ambiental.
Vila se vinde mobilată , utilată complet.

VILA STIL “MODERN”

Vila stil “MODERN” este construită pe un teren de 1060 mp, cu deschidere de 18 mp și are suprafață totală construită desfășurată de 606 mp respectiv suprafață utilă 400 mp și amprenta la sol de 310 mp beneficiind de următoarea compartimentare:
Demisol- sala de biliard, bar, home cinema, saună, camera de fitness, grup sanitar;
Parter-hol de acces, dormitor 27 mp cu baie proprie, dressing, birou, grup sanitar, living open space cu bucătărie de 30 mp mobilată și utilată complet cu acces direct într-o terasă închisă de 40 mp dotată cu barbeque
La etaj – 2 dormitoare cu băi proprii și acces în terasă cu vedere la lac ,un living 22 mp și dressing.
Finisajele interioare sunt de calitate premium,cu pardoseli gresie Spania,parchet laminat, zugrăveli GiorgiO Graesan, piatră Vrața, balustradă sticlă, uși de stejar la interior.
Vila se vinde mobilată, utilată complet. Mobilierul este realizat pe comandă din MDF , placat cu furnir natural ,electrocasnicele sunt Franke, corpuri de iluminat Eglo.
Toată casă dispune de sistem audio profesional iar curtea de sistem audio ambiental.
Vila este protejată prin sistemul de supraveghere video, camere mobile,pază asigurată prin firma de pază.
Prețul cerut pentru vânzarea celor două proprietăți se justifică în primul rând prin investițiile făcute cu achiziția și consolidarea terenului și a malului lacului, prin calitatea construcției și a finisajelor interioare și exterioare, prin investițiile din sistemele de instalații și utilități ce asigura un confort sporit precum și investițiile ridicate pentru zonele de relaxare (piscină,foișor,ponton,home cinema,sala biliard ,saună,terase generoase cu vedere la lac)

Caracteristici

  • Nr. camere:8
  • Suprafaţă utilă:455 mp
  • Suprafaţă construită (Amprentă la sol):310 mp
  • Suprafaţă desfăşurată:606 mp
  • Nr. bucătării:1
  • Nr. băi:3
  • Nr. balcoane:1
  • Nr. terase:2
  • Suprafaţă terase:70 mp

Prețul este negociabil.


Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.