Vine apa! RAJA a terminat la timp lucrările, după un efort de mai bine de 24 de ore

RAJA a anunțat că, în cursul nopții trecute, echipele de intervenție care au lucrat la foc continuu mai bine de 24 de ore, au reușit să finalizeze lucrările în toate cele 14 puncte de lucru.

Imediat, la nivelul Stației de Tratare și Pompare Palas, s-au făcut manevrele de vane pentru repunerea în funcțiune a instalațiilor. La ora actuală s-a reluat furnizarea apei cu presiune scăzută către toți consumatorii.

Având în vedere lungimea instalațiilor, a diametrului acestora și a debitului necesar, apa va fi furnizată la parametrii optimi gradual în fiecare sector afectat.

„Subliniem faptul că, ținând cont de operațiunile de anvergură executate, o mare parte din timpul intervenției a fost alocat lucrărilor pregătitoare ce au constat în săpături, asigurarea protecției zonelor de lucru, pregătirea tuturor echipamentelor, a pieselor și dispozitivelor necesare. Vă mulțumim pentru înțelegerea și răbdarea de care ați dat dovadă în cele 36 de ore!”, au precizat reprezentanții RAJA.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Polițiștii de la Rutieră au dat 146 de amenzi într-o singură zi, în cadrul unui proiect european

Thu Sep 22 , 2022
În contextul proiectului ROADPOL – SAFETY DAYS, pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora, în cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu cei ai Biroului Rutier Constanța, au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Proiectul este susținut de Comisia Europeană […]