Vine Moş Crăciun la Constanța. Cel mai așteptat moment al anului se petrece mâine seară

Pentru că în Tărâmul Magic al Crăciunului nimic nu este imposibil, scrisorile trimise Moșului prin cutia poștală fantastică de la Ambasada sa din Constanța, l-au convins pe acesta să ajungă mai devreme pe tărâmurile noastre, pentru a fi alături de cei mici cât mai multe zile. Așa că cele trei vrăjitoare bune împrăştie acum, în cele patru vânturi, vestea sosirii lui Moş Crăciun mâine, la Marea Neagră!

Organizatorii Festivalului Iernii 2017 promit un Moș Crăciun de neuitat! Sosirea lui este, însă, învăluită în mister. Nu vă putem dezvălui decât că Tărâmul Magic al Crăciunului se pregăteşte, deja, pentru primirea celui mai drag Moş de pe pământ şi că acesta vine mâine, 17 decembrie 2017, la ora 18.00!

Vă aşteptăm cu drag la spectacolul „Povestea din Castelul Fermecat“, în care, încă de la deschiderea Tărâmului Magic, cele trei vrăjitoare încearcă să îl aducă pe Moş Crăciun. S-ar părea că vrăjile lor, puterea magică a personajelor din basme şi ajutorul sutelor de copii au avut succes. Veniţi să rostiţi cu noi, încă o dată, vraja care îl va aduce pe Moşul cel iubit la malul mării!

Și actorii Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare“ vor urca pe scena Castelului Fermecat, pentru a fi alături de cei mici și a îi încânta cu o nouă piesă de teatru, după spectacolul „Magic Christmas“ al Clubului Amicii, ce va fi însoțit de Magicianul Emiliano. Așadar, spectacole deosebite, precum şi multe alte suprize vă aşteaptă duminică, 17 decembrie a.c., începând cu ora 18.00, în Tărâmul Magic al Crăciunului.

Cele cinci ateliere vor fi în continuare deschise, de la ora 11.00, iar profesorii trăsniți au pregătit noi cursuri distractive pentru copiii Constanței. Intrarea este liberă!

Festivalul Iernii 2017 – Tărâmul Magic al Crăciunului este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanţa, organizat de Asociația Culturală Teatrelia şi sprijinit de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.