Vine primăvara. Temperaturi mai mari decât valorile normale

După un episod de iarnă târzie, primăvara vine, în sfârșit, săptămâna viitoare.

Meteorologii spun că temperaturile vor crește treptat, ajungând chiar să depășească valorile normale pentru această perioadă, în Dobrogea.

Astfel, luni, va continua sa fie frig dimineata, cu temperaturi de minus 10 grade in partea de nord a tarii, insa valorile termice vor creste pe parcursul zilei, astfel incat putem vorbi de valori pozitive la inceputul saptamanii viitoare.

Spre seara si noaptea va ninge la munte si in Oltenia, in timp ce in Banat, Crisana si partial in Muntenia si Transilvania va ploua. Precipitatii sub forma de ploaie sunt posibile si in Dobrogea si in Maramures. Pe arii restranse va fi polei.

În București, maxima urca la 2 grade. Spre dimineata sunt posibile ploi, care vor favoriza formarea poleiului.

Marti, in vestul, centru si nordul tarii, vom avea temperaturi normale pentru aceasta data, cu maxime cuprinse intre 2, 3 grade si 10 grade.

In Oltenia, Muntenia si Moldova vremea ramane inca rece.

Cerul va fi mai mult noros si se vor inregistra precipitatii mixte in cea mai mare parte a teritoriului. Izolat se va depune polei.

Si la Bucuresti sunt asteptate ploi. In schimb, mercurul din termometre mai urca un pic fata de ziua precedenta.

Miercuri vom avea maxime de 15 grade, cele mai mari temperaturi inregistrandu-se in Dobrogea. In vest, centru si nord vor mai fi ploi neinsemnate cantitativ, in timp ce la munte vor cadea precipitatii mixte, conditii care vor duce, izolat, la formarea poleiului.

In Bucuresti vor fi 13 grade la amiaza.

Joi, 8 martie, temperaturile continua sa urce, iar vremea fi deosebit de calda in vestul si sudul tarii. In vest, centru si nord vor mai fi ploi, in timp ce in sud si est vom avea dimineti cu ceata.

Vă recomandăm și:

Cum explică meteorologii episodul de iarnă de la sfârșitul lui februarie. Când se termină. Fenomenul „thundersnow”

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Stațiunea TECHIRGHIOL, într-un important top de turism din AMERICA

Sun Mar 4 , 2018
Amex Essential este un site foarte important atât în Statele Unite cât și în lumea întreagă, care găzduiește cele mai noi tendințe în materie de gastronomie, modă, cultură și  stil de viață de lux, dar și din turism în zone inedite. Amex Essential oferă cititorilor săi peste 20 de articole […]
namol techirghiol