Vineri 13 este ultima zi în care vă puteți imuniza împotriva covid într-un centru de vaccinare

Vineri, 13 mai, este ultima zi în care vă puteți imuniza împotriva covid într-un centru de vaccinare din județul Constanța.

O puteți face la Pavilionului Expozițional, care își va închide porțile de pe 14 mai. Acesta mai este deschis azi, 12 mai, între orele 14.00 și 18.00, și vineri, 13 mai, între orele 09.00 și 13.00.

„Începând cu 16 mai, vaccinarea se va face numai la medicii de familie.”, au precizat reprezentanții DSP Constanța. Este vorba numai despre medicii înscriși în program.

Tot pe 16 mai începe și vaccinarea cu doza a patra.

Pot face a patra doză persoanele de peste 18 ani care au fost vaccinate cu trei doze de vaccin împotriva COVID-19 de tip ARN mesager.

A patra doză poate fi făcută cu produsul Comirnaty – Pfizer BioNTech, la minim 4 luni de la efectuarea dozei trei de vaccin. Asta înseamnă că cei care s-au vaccinat cu a treia doză înainte de jumătatea lunii ianuarie pot face și doza patru, dar doar dacă își doresc. Mai multe detalii AICI.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Ce nereguli a descoperit Curtea de Conturi la Primăria Cumpăna

Thu May 12 , 2022
Curtea de Conturi a realizat un audit la Primăria Cumpăna, în perioada 27 septembrie – 29 octombrie 2021, și a descoperit prejudicii aduse bugetului în valoare de 47.000 de lei, dar și abateri financiar contabile de 531.000 lei. Printre nereguli se numără impozit neîncasat pe clădiri, plăți nelegale pentru transportul […]
mariana gaju