Vineri 13: semafoarele dintr-o importantă intersecție din Constanța nu vor funcționa

Semafoarele de la intersecția bulevardului Ferdinand cu strada Mihai Viteazu din orașul Constanța nu vor funcționa vineri, 13 decembrie.

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a demarat operațiunea de înlocuire a corpurilor de semafor și a stâlpilor de susținere situați la intersecția bulevardului Ferdinand cu strada Mihai Viteazul.

Lucrările de conectare a echipamentelor de dirijare a traficului la rețeaua de energie electrică se vor desfășura vineri, 13 decembrie, motiv pentru care semafoarele nu vor funcționa, începând cu ora 08:00.

De asemenea, stâlpii vechi de beton vor fi demontați.

Pentru a evita crearea de ambuteiaje, un echipaj al Poliției Rutiere va fi prezent în zonă pentru a dirija circulația.

Primăria Constanța face apel către participanții la trafic să manifeste atenție sporită și să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia indicatoarelor rutiere.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Alianța Național Țărănistă va conta în alegerile locale din Constanța

Thu Dec 12 , 2019
Alianța Național Țărănistă s-a lansat oficial în județul Constanța, la scurt timp după constituirea partidului. Evenimentul s-a concretizat printr-o conferință de presă la care au participat președintele partidului Alianța Național Țărănistă, avocatul și fostul parlamentaru Radu Ghidău, președintele organizației județene Constanța, Tudorel Chesoi, membri din țară și de pe plan […]
Alianța Național Țărănistă

V-ar putea interesa și: