Violator reținut de polițiști. Una dintre victime avea 77 de ani

batrana violata
Una dintre victimele violatorului are 77 de ani (fotografie cu caracter demonstrativ)

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea a patru violuri.

Astfel, în perioada 25 decembrie 2017 – 1 februarie 2018, respectiv noaptea de 7 spre 8 septembrie 2018, tânărul în cauză ar fi comis faptele asupra a două femei, în vârstă de 41, respectiv 77 de ani, ambele din localitatea Topalu, județul Constanța.

Femeia de 77 de ani a fost violată de trei ori!

Victimele și agresorul trăiau în aceeași localitate.

„În sarcina tânărului au fost reținute infracțiunile de viol (patru fapte materiale), violare de domiciliu (patru acte materiale), violare de domiciliu (patru fapte materiale), lovire sau alte violențe (două fapte materiale) și furt calificat (un act material), de fiecare dată acționând premeditat și fiind sub influența băuturilor alcoolice.”

IPJ Constanța

Polițiștii constănțeni l-au identificat si reținut pe tânăr, la data de 04 februarie 2019, pe o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în arestul preventiv al IPJ Constanța, iar la data de 5 februarie va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Surse neoficiale spune că, după ce a fost violată de trei ei, anul trecut, bătrâna a depus plângere. Polițiștii l-au căutat pe violator, dar nu l-au găsit. Anul acesta, omul a recidivat și a violat-o și pe femeia de 41 de ani. Și aceasta a depus plângere, iar polițiștii au bănuit că între cele două cazuri există o legătură. Între timp, femeia de 40 de ani și-a retras plângerea. A mers la Parchet, dar procurorii au decis că nu are discernământ și ancheta a continuat.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Violator reținut de polițiști. Una dintre victime avea 77 de ani

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mohammad Murad a reabilitat hotelul Lido. Urmează complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic

mar feb. 5 , 2019
Omul de afaceri Mohammad Murad a anunțat că a finalizat renovarea hotelului Lido, din București, și că următorul proiect este complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Neptun Olimp. „Săptămâna trecută am sărbătorit noul născut din familia Phoenicia: Hotel Lido by Phoenicia, un proiect de suflet. L-am cunoscut în urmă cu 30 de ani, […]
Mohammad Murad Olimp

V-ar putea interesa și: