Viorica Dăncilă a cucerit inimile și voturile constănțenilor din Henri Coandă

Viorica Dăncilă a cucerit inimile și voturile constănțenilor din campusul social Henri Coandă.

Candidatul PSD a obținut aici 499 din voturi, față de numai 320, cât a obținut Klaus Iohannis.

În turul I, secția Henri Coandă a fost singura din municipiul ude s-a impus PSD.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

UPDATE VIDEO Îmbulzeală la Prefectură, la depunerea buletinelor de vot

lun nov. 25 , 2019
UPDATE 25 noiembrie Președintele BEJ Constanța, judecător Denis Gabriela Ghervase, a văzut imaginile și ne-a declarat că a fost vorba despre o chestiune punctuală. Au sosit, aproape simultan, secțiile din Medgidia și Mangalia, localități mari, ceea ce a creat o oarecare aglomerație. În plus, din fiecare secție s-au prezentat trei […]

V-ar putea interesa și: