Viorica Dăncilă: „Cei care au credință sunt oameni mult mai buni”

Viorica Dăncilă, președintele PSD și candidatul partidului la alegerile prezidențiale, spune că „cei care au credință sunt oameni mult mai buni”.

Premierul a declarat, joi, după sfinţirea Mănăstirii ”Tăierea Capului Sf. Ioan Botezătorul” din satul Breaza, comuna Lisa, judeţul Braşov, că participă la astfel de evenimente ori de câte ori este invitată, ea subliniind că este ”un om care crede în Dumnezeu”.

„De fiecare dată când sunt invitată la o slujbă, la sfinţirea unei biserici, eu particip. Eu sunt un om care cred în Dumnezeu şi cred că aceia care au credinţă sunt oameni mult mai buni”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Liderul PSD le-a transmis românilor „să aibă credinţă” „că binele învinge întotdeauna răul şi aşa se va întâmpla şi acum”.

„Toţi cei care venim la biserică de aceea venim, ca să fim mai buni. Şi cred că manifestările şi răutăţile în faţa bisericii sau în timpul unei slujbe nu-şi au locul. Politica e de o parte şi Biserica de o parte. Eu am venit aici să mă rog”, a subliniat premierul.

Câteva sute de oameni au participat, joi, la sfinţirea Mănăstirii „Tăierea Capului Sf. Ioan Botezătorul” din satul Breaza, comuna Lisa, judeţul Braşov, ceremonialul religios fiind oficiat de un sobor de preoţi, în frunte cu Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, care, la începuturile sale ca preot, a slujit la Lisa. La eveniment au participat şi liderul PSD, premierul Viorica Dăncilă, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, parlamentari şi primari PSD din Ţara Făgăraşului.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VOCEA CONSTĂNȚEANULUI: irigații cu furtunul în centrul orașului

joi aug. 29 , 2019
Mulți constănțeni sunt nemulțumiți de cantitatea și calitatea spațiului verde din oraș. Unul dintre aceștia, o doamnă, ne-a transmis niște imagini cu modul în care este irigat parcul din centrul orașului, de lângă Sala Sporturilor. Mai bine zis, modul în care este udat. „Parcul din centru se udă cu furtunul. […]

V-ar putea interesa și: